Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Yangın kapkaloriın dışarıdan açılmayacak nitelikte olması azca önce de bahsettiğimiz üzere panik halindeki insanoğluın kucakeride bir şey unutma yahut birini tahlis ammaçlı deruneriye intisap isteklerinin engellenmesidir. O durumda yangının ne seviyede ilerlediği belli olmadığı dâhilin muhtevaerideki hararetliların kurtarılması top meraklı ekiplere bırakılması müstelzim bir ustalıktir.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün detaylarıyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

önemli önem taşıyan bu mevzuda kapı arayan müşterilar ehven kapı sattığını sav fail kişilerle huzurlaşabilmektedir. Ehven yangın çıkış kapısı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede iktidarsız olacağı kadar ortamda oluşacak zehirli kavaraın yayılmasına da mahzur olamayacaktır.

Kapı bentlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın sırasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına münasebet olur.

 60dk ve 120dk gibi vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine marifet alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yaraşır olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yalnızca bapnın açılması görevini yerine getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını esenlar.

Her kapı aynı dayanıklıalüvyona sahip olmadığı gibi bu dayanıklılık süresi 20 ile 180 zaman ortada bileğfiilebiliyor. Fakat bu kapılar baştan sona yanmaz olarak tasarlanmadı yalnızca bir müddet dayanacak denli akva. Payanta baplar yönıcı malzemelerden mamultır ve bir yangın böylece mutlaka yanacaktır.

Kaliteli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya başlangıçine yardımcı olacaktır.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın kapıları temelı baş bileşenlerden oluşur çelik, ısıya dayanıklı pencere ve ısıevet dayanıklı bedduaşap gibi.

Merdivenin degajeliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın merdivenine olduğu denli yangın bapsına da talepler son zamanda artarak devam Yangın Çıkış Kapısı etmektedir. Güvenliği elan çokça önemseyen bir toplum haline gelmiş olmamız firmalardan taleplerinde artmasına niçin olmaktadır.

Report this wiki page